Om Företaget

Allt inom VVS - 40 år i branschen

När det gäller fjärrvärme eller andra installationer inom VVS, vänd dig till en seriös och professionell rörmokare.

Ett noggrant och välgjort arbete utifrån de krav som ställs på utrymmen som badrum, kök och tvättstuga är en mycket bra investering.

Välkommen till oss på Arnes Rör! Vi finns i Mjölby och arbetar runt på orten för privata hus, villa- och stugägare samt företag som lantbruk och butiker med allt inom VVS. Vi tar hand om våra kunder och hjälper till att hitta energismarta lösningar och kvalitetsprodukter som passar just er och er bostad eller företag.

Är du intresserad av fjärrvärme eller behöver du hjälp med en badrumsrenovering eller annan installation inom VVS? Kontakta oss på Arnes Rör!

Kvalitet och kunskap

Arnes Rör är en rörfirma med stor verksamhet. Vi arbetar med allt från vattenpumpar, pannbyten, fjärrvärme, värmekonvertering av hus till vattenrening samt reparationer och service. Bland våra kunder finns både privatpersoner och företag runt om i Mjölby med omnejd.

Vi utgår från våra kunders önskemål, behov och faktiska förutsättningar och kan med hjälp av vår långa branschvana, inspiration och vägledning leverera hållbara lösningar av högsta kvalitet. Vi vill att vårt arbete ska bli en lönsam affär för våra kunder. Det viktigaste för oss är kvalitet och vi tar ansvar för hela processen från planeringsstadiet till städat hållbart slutresultat med nöjd kund.